Şimdi Kardeşlik Zamanı

Mardin Sivil Toplum Kuruluşları bünyesinde kurulan ve MAZLUMDER Mardin Şubesi'nin de içersinde bulunduğu, Mardin Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, sokağa çıkma yasağının olduğu ve uygulanacağı yerlerden Mardin iline göç eden mağdur ailelerin yaralarını sarmak, ihtiyaç sahiplerine gereken desteği vermek için yardım kampanyası başlatmıştır. Göç eden ailelerin acil ihtiyaçları bulunmaktadır. Bu vesile ile de Batı illerinde ki tüm duyarlı Müslüman kardeşlerimize seslenmek istiyoruz; gün kardeşlik günüdür. Bu zor günlerde bir birimize sahip çıkmazsak ne zaman bir birimize sahip çıkacağız. Bu zamanlar kardeşliğin pekiştiği zamanlardır. Toplumda ki kardeşlik bağlarının pekişeceği gün bu gündür. Yapacağınız yardımların değerli olduğunu ve ivedilikle ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını bilmenizi istiyoruz.

Avk. Seyfettin BAYSAL

MAZLUMDER Mardin Şube Başkanı

İLETİŞİM BİLGİLERİ    :

Adres  :  Vali Ozan Cad. Konak Apt. No:5/19 Artuklu/MARDİN

TLF      :  0532 744 08 82

Mardin Kardeşlik ve Dayanışma Platformu

Vakıf Bank Hesap No: TR030001500158007304429882

FAALİYET BİLGİLERİKategori Adı Basın AçıklamalarıTarih 2016-03-15
Okunma Sayısı : 496
Şube ve Temsilcilerimiz
mardin
İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği - Mazlumder / Mardin Şubesi